søndag 20. januar 2008

Nytt strikkeprosjekt, kul genser til nevøen min!

Da har jeg endelig tatt fram strikkepinnene igjen etter en kort pause. Ble litt lei etter å ha strikket en voksengenser i høst, det tok lang tid. Nå er jeg godt i gang med en genser i superwash ull til nevøen min, jeg strikker den i størrelse 3-4 år så holder den til han en stund!

Jeg følger denne oppskriften fra Drops design: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=s3&d_id=11&lang=no,
men jeg har valgt mørkegrå bunnfarge istedenfor sort og kun tre farger hvor to av dem gjentas i de brede stripene. Det går veldig fort å strikke denne sammelignet med voksenstørrelse, så nå er jeg snart ferdig med bakstykket og halveis på forstykket.
Slik ser den ut foreløpig:

onsdag 16. januar 2008

Hjemmelaget perlepynt til Menu-telysestaker!

Jeg har et par flotte Menu-telysestaker i glass og stål som vi fikk i julegave en gang. Jeg bruker de hele året og man kan ha ulike pyntegjenstander i glass-sylindrene.
Til jul har jeg f.eks. granbar, kvister og røde perler. Nå har jeg laget perlepynt til lysestakene som jeg kan ha resten av året da de matcher alt det syre/olivengrønne temaet vi har i stua ellers.

Ble veldig fornøyd med resultatet selv, og her kan dere se dem:

søndag 13. januar 2008

Nytt smykke i grønt og sølv!

Hadde en liten hobbystund her hjemme i går, lørdag 12.1. Jeg lagde da et vakkert smykke i grønne toner og med sølvkjede som blir bursdagsgave til en av de mange som har bursdag i januar (sier ikke hvem ennå...) §:-)

Slik ble smykket til slutt (har bl.a. brukt et grønt Murano-hjerte og perler i ulike grønntoner):

Hobbydag hjemme med kortlaging

Hei igjen! Sist onsdag (9.1.) hadde jeg en fridag og satt da hjemme og lagde mange fine bursdagskort da jeg fortsatt trenger flere til alle bursdagene i januar. Nå har det blitt nok en bursdag i januar da vi ble tante og onkel til en liten gutt fredag 11.1.!
Her er resultatet etter min hobbydag hjemme:




onsdag 9. januar 2008

Hobbydag hos Hobbyugla med kortlaging :-)

Sist søndag, 6. januar, var det årets første hobbydag hos Hobbyugla. Det var jeg og Hobbysjel som var der i tillegg til våre faste to små hjelpere :-)

Jeg trenger desperat masse bursdagskort da 2/3 del av de jeg kjenner har bursdag i løpet av januar! Jeg fikk laget 4 fine bursdagskort på søndag og her er de:




onsdag 2. januar 2008

Noen flere julegavekort...


Kom på at jeg ikke har lagt ut bilde av de siste julegavekortene jeg lagde rett før jul. Trengte som vanlig noen flere enn det jeg først hadde laget...

De fine kortene i midten med røde hjerter ble selvfølgelig brukt på julegavene til min kjære ektemann :-)