lørdag 26. april 2008

Gavekort til konfirmant!

Hei.
Fikk i oppdrag å lage et gavekort til en jente som skal konfirmeres i morra (søndag). Det var en god kollega og nabo som bestilte dette kortet, jeg fikk beskjed om å ikke bruke rosa da hun var vokst i fra den fargen. Ellers så likte hun godt brunt og turkis.
Fikk gjort det ferdig på onsdag og overlevert det onsdag kveld. De ble kjempefornøyde med kortet og jeg fikk god betaling. De bestilte også et gavekort til et bryllup de skal i til sommeren. Morsomt å selge kort til en forandring :-)
Her ser dere hvordan kortet ble:



onsdag 23. april 2008

Endelig hobbytreff hos Hobbyugla igjen!

Endelig var det hobbytreff hos Hobbyugla igjen. Altfor lenge siden sist nå!
Det var jeg og Hobbysjel som var der sist lørdag. Vi konsentrerte oss om kortlaging, jeg lagde kort med Firenzepapir, Hobbysjel lagde også noen kort med dette papiret og Hobbyugla fikk brukt mye av det nye utstyret hun hadde kjøpt inn.

I tillegg fikk vi masse fint garn (sterkt rabattert) som vi hadde bestilt sammen hos Maudsgarn, bilder av garnet kan sees på Hobbyuglas hjemmeside :-)
Vi satser på om møtes snart igjen, kanskje i pinsehelga, det er alltid så koselig å treffes og være kreative sammen :-)

Her er forresten bilder av de kortene jeg lagde:

Inspirasjonskort før hobbytreff!

Hei.
Nå er det lenge siden siste innlegg her, men det skjer da noe. Har fått tak i knapper til strikkejakke til nevøen min, så nå er det bare å sy i disse og dampe jakke og lue så er det prosjektet helt ferdig. Kommer bilder her snart!

Sist torsdag fikk jeg ånden over meg og lagde et par kort med Firenze-papir på. Tok de med på hobbytreff hos Hobbyugla på lørdag som inspirasjon til de andre.
Synes de ble søte og dekorative, her kan dere se selv:

fredag 4. april 2008

Smykke i sølv og turkis til en venninne!

Hei.
Da er jeg nesten helt ferdig med strikkesettet til den yngste nevøen min i Ålesund, mangler bare å få tak i noen tinnknapper og sy disse på. Skal legge ut bilder så fort det er gjort.

I mellomtiden har jeg jobbet med et smykke i sølv og turkis til en god venninne av meg. Det er bursdagsgaven hennes fra meg. Hun fikk selv bestemme farger og utseende på smykket og jeg synes selv det ble kjempefint, håper hun liker det like godt også. Hun skal få det på søndag!

Her er sluttresultatet: