torsdag 24. juni 2010

Litt kortlaging...

Da har jeg endelig fått laget noen nye kort. Det blir vel mye strikking og hekling for tida! Litt mer kreativt med kortlaging (og smykkelaging) synes jeg...

Det har da blitt bursdagskort til hver av foreldrene mine som begge har fylt år nylig. Gavene og kortene blir overrakt når vi møtes førstkommende helg i Ålesund, i barnedåp til den yngste nevøen min. Så har jeg også laget et fint dåpskort til dåpsbarnet!
Skal bli koselig å ha en helg med hele familien samlet - det blir altfor sjelden når alle sammen bor i hver sin by.






onsdag 16. juni 2010

Pakke fra min hemmelige junivenn!

Da har jeg meldt meg på Hemmelig Venn på Hobbyboden igjen etter et par måneder uten deltakelse.
Alltid hyggelig å få en overraskelse i posten og å kunne glede noen andre :-)

I dag fikk jeg da pakke fra min hemmelige junivenn. Jeg har ikke funnet ut hvem det er ennå, men leter ettter hint inne på Hobbyboden...
Kjempeflott gave med fire nøster Duett fra Sandesgarn i flotte farger! Skal nok få strikket noe fint av dem.
I tillegg var det to Stratos-sjokolader, men jeg rakk å spise en av dem før jeg fikk tatt bilde :-o





Takk til min foreløpige ukjente hemmelig venn for en alle tiders pakke!

søndag 13. juni 2010

Smykkekommode til 4-åring

I dag har jeg vært på 4-årsdag til yngste jenta til Hobbyugla. I den anledning laget jeg en flott smykkekommode til henne. Storesøster hadde fått en slik på sin bursdag, så da var det ingen vits i å gjøre forskjell :-)
Jeg brukte hobbymaling og serviettdecoupage på denne smykkkekommoden også. Hovedfargene ble mintgrønn og rosa (minnet veldig om 80-tallet og prinsesse Märthas bryllup...). Etter en runde med klarlakk så var kommoden klar til overekkelse! Mottakeren ble veldig fornøyd og tok i bruk kommoden med en gang :-)

torsdag 10. juni 2010

Wollmeise-skjerfet er endelig ferdig!

Da er mitt første Wollmeiseprosjekt endelig helt ferdig!
Det ble jo et skjerf etter følgende mønster hos Garnstudio.com: Skjerf med fletter. Jeg fulgte oppskriften helt, men brukte bare tynnere pinner og tynnere garn, slik at bredden på skjerfet ble mye smalere.
Det tok litt tid å få skjerfet helt ferdig da jeg ble fort lei av det repeterende flettemønsteret i midten, men det ble altså 150 cm til slutt!
Garnet er helt fantastisk å strikke med, og både fargespillet og fargeklarheten er helt spesiell. Blir nok fort flere plagg i Wollmeise-garn her i gården :-)

Her er bilder av det ferdige skjerfet (har forsøkt å ta bilder ute for å få fram fargene, men synes igjen at de blir litt blasse på det ferdige bildet...):