fredag 1. april 2011

Jeg har fått en award!

Jeg har fått en award :o) Fra Fru Helianthus annuus. Tusen takk for den!


En "Liebster Blog ♥ award" som skal gis videre til 5 bloggere med mindre enn 100 følgere (det var ikke noe problem for meg å kvalifisere til det...). På denne måten kan flere få oppdage hvor mange flotte blogger som finnes rundt omkring :)

Så skal jeg gi den videre da, som seg hør og bør:
 
Den første jeg gir den videre til er Hobbysjel (hun er en racer på sying og har ellers alt fra smykker til strikking i bloggen sin!).
Den andre som får min award er Kokeboka til Hobbyugla (her legger hun ut masse ulike og vel utprøvde matoppskrifter som inspirerer meg til å prøve noe nytt i matveien!).
Den tredje jeg gir den til er Lindastrikkerier (hun har masse ulike strikkerier og har også sydd noen flotte mapper i det siste!).
Den fjerde som får award av meg er Snuppesnella si fritid (hun strikker mye fint - sjekk spesielt ut babyjakka hennes i havskum-mønster!).
Og sist men ikke minst så får også Pittelitn en award (hun strikker masse kreative og flotte ting - spesielt til barn og baby!).

3 kommentarer:

Snuppesnella sa...

Tusen takk for awarden du har gitt meg ! :)

Det er sååå mange flotte blogger der ute til å bli kjempeinspirert av. Utrolig mange flinke og ikke minst kjekke folk som vi blir "kjent" med !

Ha en fin helg !

Linda sa...

Tusen takk.

Ugla sa...

Ikke meningen å være uforskammet her. Tusen takk for awarden, det er kjempehyggelig!
Og har du lagt merke til speltmuffingsoppskrifta? Den er din :-)