tirsdag 18. mars 2014

Florida-sokker (og koffertblogging...)

Vi er for tiden på en etterlengtet ferie til Florida hvor vi reiser rundt i hele den sørlige delen av Florida med bil. Flott måte å feriere på, og vi har fått med oss så mye allerede: Fort Lauderdale, Florida keys med Key West, Everglades, Naples, Fort Meyers, Sarasota og Tampa-området. Akkurat nå er i vi i en liten by kalt La Belle litt inne i landet. Her er ikke wifi-forbindelsen den beste så derfor blogger jeg fra kofferten min akkurat nå! :-)

For å ha noe enkelt og lite strikketøy på ferien så startet jeg på Broken Seed Stitch sokker på flyet ned fra Oslo. Jeg har nå kommet litt over halvveis på den første sokken, det ble mindre strikking enn først antatt. Jeg bruker Viking Nordlys som er flerfarget og Sisu fra Sandnes garn. Er veldig fornøyd så langt og elsker de lange fargeskiftene i Nordlys som går i røde, rosa og lilla toner!

4 kommentarer:

Strikkern sa...

Fine sokker, nydelige farger som skifter.

Kos deg på ferieturen, mye fint å se og oppleve.

mimouna sa...

Sokkene blir fine, og man rekker alltid mindre strikking på tur enn man hadde trodd. Men så er det jo krise å gå tom for garn og prosjekter da, så det er tryggest å ta med for alle eventualiteter. ;)

Kos dere videre på ferie!

Berit S sa...

Høres ut som en flott ferie når du ikke har tid til strikking. Men godt å ha med litt strikking til litt sånn innimellom allikevel. Fine sokker og fine farger!

Aase sa...

Så fine sokker! Nå kan jeg ikke vente med å starte med et par nye sokker med dette mønsteret! Takk ☺️