lørdag 17. april 2010

Mitt første par selbuvotter :-)

Da har jeg endelig fått strikket mitt første par selbuvotter. Jeg hadde ingen oppskrift å gå etter, men brukte de gamle selbuvottene som mamma strikket til meg for mange år siden som mal. Disse var i ferd med å bli helt utslitt på begge tomlene, så jeg trengte noen nye. Det gikk bedre enn forventet å se etter vottene til mamma da disse var svært jevnt strikket! Jeg brukte Babyull fra Gjestal i naturhvitt og sort, men synes kanskje i ettertid at dette garnet ble i mykeste laget. Jeg får se hvordan det blir etter enda et par runder i vaskemaskina...

Og ja, jeg vet at jeg har gjort en liten skjønnhetsfeil på innsiden av vottene! Jeg orket ikke å rekke opp den første votten, så jeg gjorde samme feilen på den andre votten også ;-)

Her er bilder av selbuvottene (PS: Den gamle votten ligger til høyre både på bildet øverst til høyre og på bildet nederst til venstre, den nye votten ligger da til venste på de samme bildene):

3 kommentarer:

trinemamma sa...

Fine votter du har strikket :-)

Lenedyret sa...

Eg syns vottar av typen selbu er dei flottaste vottane ein kan strikka, laga og få/gje. Eg diggar dei rått-vilt og hemningslaust.

Dine var skikkeleg flotte, du har gjordt ein strålande kopijobb. Måtte lesa igjen og igjen kva som skulle vera den gamle votten, men ikkje sikker på om eg såg det då heller *sukk* :)

Ugla sa...

De ble kjempeflotte. Er nesten så du må gå litt med dem selv om det er varmt i været :-)