søndag 16. mai 2010

Strikking under arbeid...

Her kommer en liten oppdatering på Wollmeise-skjerfet som jeg startet med for et par uker siden. Jeg har nå kommet ca. to tredjedeler, jeg har da strikket ca. 1 meter og har 50 cm igjen. Det går sakte men sikkert framover, da jeg begynner å bli litt lei av det samme flettemønsteret hele tiden :-o
Håper det blir ferdig ganske snart!I mellomtiden så har jeg da startet på et helt nytt strikkeprosjekt. Jeg kom over oppskrift på en kortermet strikkegenser på Hobbyboden, den heter Plain and Simple og er laget av Veera Välimäki. Man finner link til download av oppskriften på hennes hjemmeside. Jeg satte så igang med å finne et passende garn til genseren som skulle ha strikkefasthet på 28 masker per 10 cm.
Jeg gikk inn på Pickles sin nettbutikk og fant masse flott garn som kunne passe! Valget falt til slutt på garnet Abuelita Three Ply fra Abuelita i fargen "Skyfri himmel" som er litt skitten lyseblå. Dette er et supermykt garn i 100% Merino ull fra Uruguay. Det er også ECO Friendly noe som jeg setter pris på :-)

Her er bilde av oppskriften og garnet så langt som jeg har kommet:

3 kommentarer:

Ugla sa...

Den genseren er kjempefin, gleder meg til å se den ferdig.
Ha en strålende 17.mai!

Nora sa...

Den genseren så spennende ut, kanskje noe jeg kan prøve meg på selv...

Anlen sa...

Dette blir heilt sikkert flott etterkvart! Ha ei fin helg!