onsdag 2. januar 2013

Missoni-pute!

Som dere har lest tidligere på bloggen så har jeg strikket ferdig et Missoni-inspirert sofateppe som nå ligger pent på sofaen vår nede!

Det ble ganske mye garn til overs på grunn av alle fargene i teppet, så da fant jeg ut at jeg ville strikke et matchende putetrekk av restegarnet. Jeg måtte modifisere oppskriften på teppet ganske kraftig for at putetrekket skulle bli passende i størrelse og for å få med alle fargene.

Selve strikkedelen av putetrekket har vært ferdig lenge, og det manglet bare litt sying på symaskina... Jeg er alltid litt stresset når det gjelder symaskina, så slike oppgaver blir som regel utsatt i det lengste :-o
I dag tenkte jeg derfor nytt år - nye muligheter, og fikk ferdig hele putetrekket!
Fronten er altså strikket i Missoni-striper, bakstykket er av en lin/bomull-blanding. Jeg har laget en lukning bak med to knapper slik at innerputa lett kan tas ut. Størrelsen på det ferdige putetrekket er ca. 42 x 42 cm. Fikk til og med sydd knappehull med symaskina - ikke verst ;-)

Her er noen bilder av herligheten sammen med resten av sofapynten og alene:

6 kommentarer:

Naturlig Rosa sa...

Lekkert!

Smart å få brukt opp rester også.

Godt nytt år!

Fru Helianthus annuus sa...

JAAAAAAAAAAAAA!!! Så fint!

Elise sa...

Dødskult!

frøken ij sa...

Tøft putetrekk! Fikk lyst å lage noe lignende selv. Har du sydd inn spissene på strikkadelen? For det blir vel buer/spisser oppe og nede, eller? :)

ASK sa...

Frøken ij: ja, det blir spisser øverst og nederst. Disse ble skjult av maskinsømmen mellom strikkearbeidet og stoffet på baksiden!

Nina Larsen sa...

Nydelig Misseno teppe og pute! Er det muligå få oppskriften?