tirsdag 22. april 2014

Grønt er skjønt!

Tre uker siden oppstarten på denne genseren (som jo var på Strikketreffet i Oslo siste helga i mars), så er den nå endelig helt ferdig - og alle tråder er festet!

Dette prosjeket har vært en fornøyelse fra start til slutt og jeg anbefaler oppskriften på det varmeste. Den finner man på Ravelry, den heter da "On the grass" og er laget av Joji Locatelli :-)

Jeg fulgte størrelse 44/46 for det meste, men gikk opp en størrelse på armene da jeg ikke ville ha pølseskinn... Det gikk med ca. 4.7 nøster med originalgarnet fra oppskriften som er Rios fra Malabrigo. Fargen er den samme som i oppskriften og heter Fresco y Seco. Så nå har jeg for en gangs skyld ganske mye garn til overs! Får se om det kan bli et litt mindre resteprosjekt etterhvert ;-)

Her er bilder av den ferdige genseren:

6 kommentarer:

lena sa...

Den ble kjempefin!
Jeg strikker også i dette garnet i samme farge. Men jeg har valgt ett annet gensermønster, siden On The Grass ikke blir helt riktig fason til min kropp.
Kos deg masse med ny, nydelig genser!

Marihøna sa...

Nydelig! Jeg så genseren på Ravelry tidligere, og kjøpte originalgarnet i samme farge da jeg var i USA, for å strikke nettopp denne! Har ikke startet enda, men det blir!!

Ugla sa...

Jeg vil også ha en sånn i akkurat samme farge!

Fru Helianthus annuus sa...

:) Framsidedama!

ASK sa...

Ugla: Du får ønske deg en til ditt neste runde årstall ;-)

Fru Helianthus: Artig å være framsidedame for en gangs skyld :-)

Hobbysjel sa...

Skikkelig lekker! Skal vi se... Da har jeg notert enda et strikkeprosjekt på lista :-)