torsdag 3. april 2014

Min etterlengtede genser (og årets strikketreff!)

On the Grass... Denne genseren har jeg hatt i køen min på Ravelry i snart ett år nå :-)
Jeg har lett mye etter et passende garn, men har alltid kommet tilbake til originalgarnet som er Malabrigo Rios. Et mellomtykt garn med fine fargeskift. Jeg ville også gjerne ha samme farge som originalgenseren er strikket i, og det fant jeg til slutt i Florida i USA på vår nylige ferietur dit.
Fargen har også endret seg litt siden originalgenseren ble strikket, så nå er det mer grønntoner og mindre gultoner noe som passer meg bra!
Jeg fikk nøstet opp et par nøster av garnet på strikketreffet som ble arrangert i Oslo sist helg, slik at kunne starte på genseren der. Et artig prosjekt som går ganske raskt unna da jeg strikker på pinne 4.5 mm!
Her er bildet av genseren så langt:Og her er noen bilder fra selve strikketreffet som var på Hotel 33 på Økern, i år som i fjor :-)
Artig å møte 90 likesinnede damer som bare vil strikke, skravle og kose seg hele helga!

Sinnasau-gjengen er samlet!
Pakkelek med garnlig innhold...
Her er pakken jeg endte opp med :-)

Her er garnet jeg endte opp med å kjøpe på treffet (det skal sies at jeg hadde allerede kjøpt mye garn på ferien vår i Florida...):


Andre som har blogget fra strikketreffet:
Hobbyugla
Pinneguri
frksnupp
Hannest

1 kommentar:

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Strikkekafeer er artige.Artig med de hemmelige pakkene.Herlig gjeng med fine gensere. :) Skal ikke nevne garnet. :) Er så garnsyk nu.